Βούλα Γκεμίση: Η ταλαντούχος συγγραφέας μας μιλάει για το βιβλίο της “Λίγο SEX ακόμη παρακαλώ”

Μέσα από την παρουσίαση του βιβλίου “Λίγο SEX ακόμη παρακαλώ” που ήδη κυκλοφορεί, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και την ίδια τη συγγραφέα.. 

Η ταλαντούχος συγγραφέας Βούλα Γκεμίση μιλάει στο kritivoice.gr και τα λέει όλα…
Γεννήθηκε στις 06/11-1986 στην Καλαμπάκα και μεγάλωσε στη Σητεία Κρήτης όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα.
Με σπουδές σε Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Certified Training Professional και υπάλληλος οικονομικών υπηρεσιών, ενώ μιλάει άπταιστα την Αγγλική γλώσσα. Πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές της συγγραφέως μπορείτε να δείτε “ΕΔΏ”

Η Βούλα Γκεμίση μας μιλάει για τους προσωπικούς της στόχους και λέει:
Οι προσωπικοί μου στόχοι βασίζονται στην απόκτηση της όσο δυνατόν μεγαλύτερης επαγγελματικής εμπειρίας σε μια θέση που αρχικά θα με ικανοποιεί σαν επαγγελματία και σαν άνθρωπο και θα μου δίνεται η δυνατότητα εξέλιξης γνώσεων πάνω στο συγκεκριμένο επαγγελματικό αντικείμενο, όπου ειδικεύομαι.

Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους στο επαγγελματικό στάδιο ανάπτυξης, περιορίζονται στην ολοκλήρωση σχετικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα οποία θα μου παρέχουν προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Δραστήρια και δημιουργική, χωρίς να περιορίζει τα ενδιαφέροντα και τις ασχολίες της, κρατάει τους ρυθμούς της ζωής της πάντα σε μια ευχάριστη εγρήγορση…
Τα Προσωπικά μου ενδιαφέροντα περιορίζονται στη ζωγραφική, γυμναστική, στο διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων και προσωπικής ανάπτυξης, το γράψιμο, στο θέατρο / κινηματογράφο, στην ενασχόληση μου με τον Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και στα επιτραπέζια παιχνίδια.

Το διάστημα αυτό αναζητώ τρόπους να ασχοληθώ πιο ενεργά με τη συγγραφή, μελετώντας τη διαδικασία έκδοσης βιβλίων και προσαρμόζοντας κάποια σεμινάρια στις ανάγκες της τέχνης της γραφής.


Τη ρωτήσαμε ποιο είναι το δυνατό της σημείο και αν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον εαυτό της μέσα σε λίγες γραμμές, προσόν που λίγοι έχουν, να μπορούν με ευθύτητα να απαντήσουν σε μια τέτοια ερώτηση και ακόμα λιγότεροι εκείνοι που πραγματικά τα στηρίζουν. Η συγγραφέας της καρδιάς μας όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, έχει όλα τα παρακάτω…
Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα που με χαρακτηρίζουν είναι το ομαδικό πνεύμα και η προσαρμοστικότητα μου και το ότι είμαι εκπαιδεύσιμη αναζητώντας συνεχώς τρόπους να μαθαίνω καινούρια πράγματα. Επίσης, είμαι αρκετά υπομονετική, φιλική, κοινωνική. Αν και πιστεύω ότι η πρόληψη είναι ότι καλύτερο τόσο σε μια επιχείρηση όσο και στην προσωπική μας ζωή, έχω την ικανότητα να αντιμετωπίζω οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση με ψυχραιμία και να βρίσκω άμεσα λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Με εκφράζει η ομαδικότητα, η οργάνωση, η επικοινωνία με τους ανθρώπους και η συνέπεια σε ότι αναλαμβάνω.

Παρακάτω θα δούμε την περίληψη του Βιβλίου “Λίγο SEX ακόμη παρακαλώ”
Ένα πολύ διασκεδαστικό βιβλίο που όσοι αρχικά διαβάσουν τον τίτλο αναθεωρούν όταν διαβάσουν τις πρώτες κιόλας γραμμές. Με χιούμορ, έρωτα, ανασφάλειες και πολύ ρομαντισμό.

ΠΕΡΊΛΗΨΗ

«Είμαι η Λάουρα, η αλλοπρόσαλλη, ονειροπόλα και ρομαντική φίλη που θα ήθελες να έχεις».

Όλα στη ζωή της μοιάζουν βαρετά και η παιχνιδιάρα Λάουρα, που έχει την τάση να χαρακτηρίζει τον εαυτό της «καρτούν», αναθεωρεί πλήρως, όταν επιτέλους συναντάει τον Ορέστη «Της». Το μουτράκι αυτό θα της ταράξει την καθημερινότητα από την πρώτη κιόλας ημέρα της συνάντησης τους.

«Μένω μόνη και εργάζομαι σε μια δουλειά που δεν με εκφράζει, αλλά πρέπει να την κάνω για να επιβιώσω. Όλα μοιάζουν βαρετά και μονότονα, ώσπου ένα πρωί συναντώ τον νέο μου γείτονα… το όνειρο κάθε γυναίκας, τον Ορέστη μου».

Ζώντας έναν πλατωνικό έρωτα μαζί του, ξεκινάει ένα παιχνίδι αναζήτησης, το οποίο θα φέρει στο φως όλες τις κρυφές της ανασφάλειες.

«Ναι, το ομολογώ…

Είναι κεραυνοβόλος έρωτας, που από τη μία δίνει νόημα στη μονότονη ζωή μου, αλλά από την άλλη φέρνει στην επιφάνεια όλες τις κρυφές μου ανασφάλειες».

Αποφασίζει, αναιρεί, αλλάζει πάλι γνώμη, ώσπου ακολουθεί έναν μονόδρομο, που την καταξιώνει μέσα από μια σελίδα της στο ίντερνετ. Το blog της «Λίγο σεξ ακόμη, παρακαλώ», γίνεται πόλος έλξης για εκατοντάδες ακολούθους που ζητούν τη συμβουλή της.
Η θεωρία είναι πάντοτε ασφαλέστερη της πράξης στη ζωή της Λάουρας. Θα καταφέρει να ακολουθήσει και στη δική της ζωή τις συμβουλές που δίνει στους άλλους; Θα καταφέρει να πλησιάσει τον Ορέστη;Τα Χριστούγεννα γίνονται τα μεγαλύτερα θαύματα και μέσα σε αυτά…είναι και ο έρωτας!

«Σου μιλάω και σε θέλω σύμμαχό μου σε κάθε τρελή μου σκέψη, σε κάθε προβληματισμό μου, γιατί, φιλενάδα, είμαι σίγουρη πως δεν θα τα καταφέρω ποτέ χωρίς εσένα!»

Στο μεταξύ οι κριτικές και τα θετικά σχόλια τόσο για τη συγγραφέα, όσο και για το συγκεκριμένο βιβλίο, είναι εξαιρετικα ενδιαφέρον…

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο “ΕΔΏ” σε εκπληκτική τιμή…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγγραφέα μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Makestorytelling.com και να την γνωρίσετε καλύτερα μέσα από τη δουλειά της.

Στο προσωπικό της προφίλ στο facebook Voula Gkemisi 
Καθώς και στη σελίδα της στο facebook Makestorytelling – Βούλα Γκεμίση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *