Κρήτη: Ανήλικος χασισοκαλλιεργητής πιάστηκε επί το έργο

Με κλεμμένη μοτοσικλέτα πήγαινε για να φροντίσει τα φυτώρια ινδικής κάνναβης ένας ανήλικος μαθητής, κάτοικος χωριού του δήμου Μαλεβιζίου. Μαζί με τον 17χρονο συνελήφθη κι ένας 30χρονος συγγενής του, καθώς κι ένας 18χρονος φίλος του, οι οποίοι επίσης κατηγορούνται για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος πιάστηκε την ώρα που είχε πάει να ποτίσει τα φυτώρια και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι τόσο του 17χρονου όσο και των άλλων δύο. Σημειώνεται ότι σε άλλη περιοχή του ίδιου χωριού βρέθηκε μια ακόμη φυτεία με 13 δενδρύλλια ύψους μέχρι δύο μέτρα και από την έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν κρυμμένα ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι αλλά και κάνναβη βάρους μεγαλύτερου των 250 γραμμαρίων.

Επίσης, σε άλλο σημείο για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες της Αστυνομίας εντοπίστηκε μια ακόμα φυτεία με 30 δενδρύλλια. Τέλος, σε δύσβατες περιοχές της Αγίας  Βαρβάρας βρέθηκαν δύο ακόμη φυτείες με συνολικά 37 δενδρύλλια. Σε όλες τις “ορφανές” φυτείες βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα τα οποία θα αποσταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και dna.

Πηγή: Πατρίς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *