Ειδήσεις Κρήτης: Μητέρα κλείδωσε τα παιδιά της στο σπίτι και έφυγε

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας και συμβαίνουν καθημερινά, ελάχιστα περιστατικά όμως “πέφτουν” στην αντίληψη μας, “μάνες” να βάζουν την προσωπική τους ζωή και διασκέδαση πάνω απο τα ίδια τους τα παιδιά.

Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 37χρονη μητέρα, που τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της έκθεσης κατά συρροή.

Τα ίδια τα παιδιά ενημέρωσαν “Το χαμόγελο του παιδιού” όταν η μητέρα τους τα κλείδωσε στο σπίτι και έφυγε. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kritivoice.gr το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Ηρακλείου, με τη μητέρα να βάζει λουκέτο στην κεντρική πόρτα του σπιτιού και να προκαλεί την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας.

Το μεγαλύτερο κορίτσι φέρεται να είπε πως η γιαγιά του, από την πλευρά του πατέρα τους, το είχε συμβουλεύσει να ενημερώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε περίπτωση που η μητέρα τους τα άφηνε μόνα τους.

Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 37χρονη μητέρα, που τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της έκθεσης κατά συρροή.

Βέβαια, εκείνος που θα την πληρώσει, δεν ειναι ούτε η ανεύθυνη μητέρα, ουτε ο “έξυπνος” πατέρας με τις συμβουλές του. Αλλά οι δύο αθώες ψυχούλες που με τις διαστάσεις πλέον του θέματος, υπάρχει κίνδυνος εγκλεισμού σε ίδρυμα.

Ειδήσεις Κρήτης, από το kritivoice.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *